۱. آبیار، نورمحمد و عسکری، معصومه، (۱۳۸۸)، تحلیل مزیت نسبی نباتات صنعتی در استان گلستان: مطالعه موردی پنبه، سویا و کلزا، مجله تحقیقات اقتصاد کشاورزی، جلد ۱، شماره ۴، صص ۲۷-۱۳.
۲. آبیار، نورمحمد. رزاقی، محمدحسین و عسکری، معصومه، (۱۳۹۴)، تعیین مزیت نسبی تولید گندم، جو و برنج در استان گلستان، یافتههای تحقیقاتی در بهبود تولیدات گیاهان زراعی، جلد اول، شماره اول، صص ۱۲-۱.
۳. اسمیت، آدام، (۱۳۹۷)، ثروت ملل، ترجمه سیروس ابراهیم زتده، تهران، انتشارات پیام.
۴. حاجی رحیمی، محمود، (۱۳۷۵)، انگیزهای اقتصادی و مزیت نسبی تولید محصولات زراعی در استان فارس، پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز.
۵. رحمانی، رهام، (۱۳۸۵)، بررسی مزیت نسبی محصولات زراعی در استان خوزستان، مجله علمی کشاورزی، جلد ۲۹، شماره ۴، صص ۱۳۸-۱۲۳.
۶. رفیعی، حامد. پیکانی ماچیانی، غلام رضا و دانشور عامری، ژیلا، (۱۳۹۰)، برسی رقابتپذیری محصولات عمده زراعی استان مازندران با استفاده از الگوی برنامهریزی ریاضی، تحقیقات اقتصاد کشاورزی، جلد ۳، شماره ۱، صص ۱۰۸-۸۹.
۷. زارع، شجاعت، (۱۳۸۱)، گزارش نهایی بررسی مزیت نسبی محصولات کشاورزی در استان خراسان. گزارش نهایی پروژه، مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان، شماره ۲۳۵/۸۱، ۶۸ ص.
۸. شفیعی، لادن و یزدانی، سعید، (۱۳۸۹)، تعیین مزیت نسبی غلات در استان کرمان، نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی، جلد ۲۴، شماره ۴، صص ۴۴۷-۴۴۰.
۹. کاوسی کلاشمی، محمد. پیکانی، غلام رضا و صالح، ایرج، (۱۳۸۹)، بررسی توان رقابتپذیری سامانه تولید ارقام مختلف برنج در استان گیلان، اقتصاد کشاورزی، جلد ۴، شماره ۲، صص ۶۲-۴۳.
۱۰. گودرزی، مصطفی. صدرالاشرافی، مهریار. مقدسی، رضا و یزدانی، سعید، (۱۳۸۷)، عاملهای مؤثر بر روند تغییرات شاخصهای حاصل از ماتریس تحلیل سیاستی برنج دانه بلند پر محصول ایران، اقتصاد و کشاورزی، جلد ۲، شماره ۳، صص ۱۳۹-۱۶۳.
۱۱. گودرزی، مصطفی، (۱۳۸۸)، تعیین مزیت نسبی ارقام گوناگون برنج در استان مازندران، مجله تحقیقات اقتصاد کشاورزی، جلد ۱، شماره ۱، صص ۵۳-۳۵.
۱۲. لایقی، الهه. قاسمی، پروانه و بابایی، نرگس، (۱۳۹۱)، بررسی مزیت نسبی تولید و اشتغال بخش کشاورزی استانهای کشور، مجله اقتصادی، شماره ۱۲(۱۱ و ۱۲)، صص ۱۱۰-۸۳.
۱۳. موسی نژاد، محمدقلی و ضرغامی، مصطفی، (۱۳۷۳)، اندازهگیری مزیت نسبی و تأثیر دولت بر محصولات عمده زراعی در سال ۱۳۷۱، گزارش نهایی پروژه، سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش، وزارت کشاورزی، شماره ۱۴۱۳۷، ۱۵۷ ص.
۱۴. نوری، کیومرث، (۱۳۸۶)، تحلیلی بر وضعیت مزیت نسبی و حمایت از سویای تابستانه در ایران. اقتصاد و کشاورزی، جلد ۲، شماره ۳، صص ۸۷-۶۹.
15. Cai,X. Chen,Y. Qin,Y. and He,H., 2023, Analysis on Comparative Advantage of Major Crop Types and Its Influencing Factors: a Case of Chongqing City. Pol. J. Environ. Stud. Vol. 33, pp. 533-543.
16. Findlay, R., and Wellisz. S., 1976, Project evaluation, shadow prices, and trade policy, Journal of Political Economy,Vol. 84,pp. 543-552.
17. Gonzales, L.A., 1993, Economic incentives and comparative advantage in Indonesian food crop production. Research Report, No. 93, International Food Policy Research Institute, Washington, D.C.
18. Kirsten, J.F., Ohene-Anyang E. and van Rooyen, J.,1998, An analysis of the comparative advantage and policy incentives of commercial wheat production in south Africa. Agrekon, Vol 37, pp. 528-540.
19. Poyo, N.P., 2021, Inclusive Development: a Competitive Advantage for Rural Communities, chapter 12, in Investing in rural prosperity. Federal Reserve Bank of St. Louis and the Board of Governors of the Federal Reserve System.USA.
20. Quintana, L. B., 2022, How Infrastructure Shapes Comparative Advantage, C A F - WO R K ING PA P E R 1 4.
21. Ricardo, D., 1817, On the Principles of Political Economy and Taxation, John Murray: London, UK.
22. Srinivasan, T.N., and Bhagwati, J.N., 1978, Shadow prices for project selection in the presence of distortions: Effective rates of protection and domestic resource costs, Journal of Political Economy,Vol. 86,pp. 97-116.
23. Zhang, D., Sun, Z., 2022, Comparative Advantage of Agricultural Trade in Countries along the Belt and Road and China and Its Dynamic Evolution Characteristics. Foods,Vol. 11, pp.2-23.