You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر زمان و روش فرآوری بر ارزش غذایی لاشۀ گاماروس ( پونتوگاماروس مئوتیکوس) هاجر آذرین، محمدرضا ایمانپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر دمای پایین روی فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی در بخش فلاودو میوه پنج رقم از مرکبات منصور افشار محمدیان، بهروز گلعین، زهرا خسروی لرگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پاسخهای متمایز بذرهای تر و خشک گندم به میدان های مغناطیسی ایستا و متناوب پرویز عبدالمالکی، بهاره ناهیدیان، عاطفه پایز، فائزه قناتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقاء و پارامترهای تغذیه ای در لارو نورس و بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ابراهیم حسین نجدگرامی، مهران جواهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
نشان ویژه سازی مقایسه ای فیزیولوژیکی میکروفلور سیانوباکتریایی مناطق آلوده و غیرآلوده نفتی فرزانه زندی، رامین حسینی، ندا سلطانی، رحیم حداد، نبأ النجار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات فنلی، روغن های ضروری و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی گونۀ سالویا اتیوپیس(تیرۀ نعنائیان) رویا کرمیان، مصطفی اسدبیگی، مسعود رنجبر
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات زهر زنبورعسل و ویتامین D3 بر سلولهای بنیادی مزانشیمی بندناف و تمایز به سمت استئوبلاست محمد نبیونی، عبدالحسین شیروی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ایندول استیک اسید بر میزان پروتئین، کربوهیدراتها و تبادلات گازی در گیاه سویا تحت تنش آلومینیوم کلرید فرزانه نجفی، رمضانعلی خاوری نژاد، فرزانه محمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue