- تاثیر برخی ترکیبات شیمیایی و طبیعی بر فعالیت پلیفنولاکسیداز میوه سیب
نادر چاپارزاده *، لیلا زرندی میاندوآب، مینا علی پاشایی دهخوارقانی - بررسی اثر تنش شوری بر فتوسنتز و صفات فیزیولوژیک ارقام مختلف عدس و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی
نسرین مهدی نژاد مقدم، امید سفالیان *، ناصر زارع، محمد صدقی، رحمت الله کریمی زاده، فاطمه محمدی آذر - نانوامولسیفیکاسیون اسانس Syzygium aromaticum; تهیه، بهینه سازی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی آن در برابر برخی از باکتری های دستگاه گوارش
بهاره عسگری، علی محمدی *، بهاره عطاران - تأثیر تلقیح با قارچ میکوریزا و محلول پاشی کلات روی بر کمیت و کیفیت اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در مرحله گلدهی کامل
سعیده خاموشی، فاطمه نژاد حبیب وش * - عنوان: بررسی مقایسهای خواص زیستی عصاره و نانوذره اکسید نقره سنتز شده از عصاره آبی کلاهک بادمجان
علی علیمرادی، جمیله سالارآملی *، مهسا دانشمند، رحام آرمند - همپوشانی آشیان اکولوژیک دو گونه کپورماهی همبوم سیاهماهی خالدار (Paracapoeta trutta) و سیاهماهی میان رودان (Capoeta damascina) در رودخانه سیروان، حوضه خلیج فارس
عطا مولودی صالح، سهیل ایگدری *، هادی پورباقر، حمیدرضا اسماعیلی
- سال 1403
- سال 1402
- سال 1401
- سال 1400
- سال 1399
-
۱۳۸۹/۳/۲۰ - راهاندازی پایگاه جدید
اطلاعات نشریه
- شماره جاری: 1403، جلد 11، شماره1
- شاپای چاپی: 2423-6330
- شاپای الکترونیکی: 2476-7115
- مدیر مسئول: اعظم سلیمی
- سردبیر: عادله دیوسالار
- صاحب امتیاز: دانشگاه خوارزمی
پایگاههای نمایه کننده
اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار سایت
- کل کاربران ثبت شده: 1613 کاربر
- کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
- میهمانان در حال بازدید: 52 کاربر
- تمام بازدیدها: 6104955 بازدید
- بازدید 24 ساعت قبل: 3716 بازدید
- تعداد مقالات دریافت شده: 1028 مقاله
- تعداد مقالات منتشر شده: 360 مقاله
-
مقالات منتشر شده: 360نرخ پذیرش: 49.4نرخ رد: 50.6میانگین داوری: 264 روزمیانگین انتشار: 209 روز
بازنشر اطلاعات
استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است.