جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای بهروز

بهروز آتشبار، ناصر آق،
دوره 11، شماره 4 - ( با توجه به تغییر نام دانشگاه و مجوز وزارت ارشاد اسلامی نام نشریه به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی تغییر یافت زیست شناسی Biology 1390 )
چکیده

چهار جمعیت برانکینکتا اورینتالیس از مناطق مختلف استان آذربایجان غربی از نظر شرایط زیست‌محیطی و صفات ریخت‌سنجی بررسی شد. بررسی‌های میدانی نشان داد که این گونه از پراکنش خوبی درآب‌گیرهای اطراف دریاچۀ ارومیه و هم‌چنین مناطق شمالی استان برخوردار است. هم‌چنین آنالیز تابع ممیزی بر پایه صفات مورفولوژیکی (دوازده صفت در ماده و 10 صفت در نر) اختلافات معنی‌داری بین جمعیت‌های بررسی شده، نشان داد. به‌طوری‌که تفکیک جمعیتی بر اساس نر 96% ، ماده 91 % و به‌صورت توأم 3/85% از آن‌ها در گروه‌های اصلی خودشان قرار گرفتند. به‌عنوان نتیجه‌ای کلی می‌توان گفت که تحلیل تابع ممیزی با استفاده از صفات ریختی جنس نر ابزاری نیرومند برای تفکیک جمعیت‌های گونه بررسی شده است.
.
مرتضی حسن آبادی، مهدی ندری پری، تورج بهروز،
دوره 12، شماره 2 - ( 6-1391 )
چکیده

 بهینه‌سازی تولید از میادین هیدروکربوری از دغدغه‌های اصلی مدیریت مخازن نفت و گاز است. یکی از این  تکنولوژی­ها، تکنولوژی چاه هوشمند است که در دهۀ اخیر توسعه یافته است. از جمله چالش‌های مهم این تکنولوژی، تنظیم بهینه شیرهای کنترلی هوشمند است. در این مقاله بر مبنای نتایج حاصل از شبیه‌ساز مخزن (Petrel & Eclipse)، رفتار چاه هوشمند بررسی شده است، بدین‌منظور از روش‌های طرح آزمایش تاگوچی و سطح رویه پاسخ برای مدل‌سازی و تعیین ارتباط تنظیمات شیرهای کنترلی هوشمند با سطح تولید استفاده شده است. سپس از الگوریتم‌های بهینه‌سازی برنامه‌ریزی غیرخطی با هدف تعیین تنظیمات بهینه شیرهای کنترلی به‌منظور بیشینه کردن تولید نفت  و کمینه کردن عوامل ناخواسته (آب و گاز) به‌کار گرفته شده است. 
منصور افشار محمدیان، بهروز گلعین، زهرا خسروی لرگانی،
دوره 12، شماره 3 - ( 8-1391 )
چکیده

مرکبات از محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری است. مشکل اصلی پرورش مرکبات در آب و هوای نیمه ‌گرمسیری، خطر سرما و یخ‌بندان است. با توجه به تقارن فصل برداشت میوه مرکبات با ایام سرد سال، تحقیق بیش‌تر روی اثرات فیزیولوژیکی آسیب‌های سرمایی تنش دمای پایین این گیاه ضروری است. در این تحقیق بخش فلاودو میوه پنج رقم مرکبات شامل پرتقال خونی، لیموترش مازندرانی، پرتقال والنسیا، نارنگی انشو و پرتقال محلی از شمال کشور به‌منظور تعیین میزان فعالیت آنزیم‌های سوپر اکسید دیس موتاز(SOD) ، آسکوربات پراکسیداز(APX) کاتالاز (CAT) و پراکسیداز (POD) در دمای کنترل (C˚15~) و تیمارهای دمایی 3، 0، 3- و 6- درجۀ سانتی‌گراد در دو مرحلۀ قبل از رسیدگی و رسیدگی کامل میوه ارزیابی شد. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان فعالیت آنزیم SOD نسبت به سایر آنزیم‌ها در بافت فلاودوی همۀ ارقام تحت تأثیر سرما بیش‌تر بود که می‌تواند نشان‌دهندۀ این باشد که آنزیم SOD اولین خط دفاعی میوه‌ها است. در بافت فلاودوی پرتقال خونی در هر دو مرحله رسیدگی کامل و قبل از رسیدگی، فعالیت CAT در همۀ تیمارهای دمایی بیش‌تر بود. ارقام نارنگی انشو و پرتقال محلی به‌ترتیب بیش‌ترین و کم‌ترین میزان فعالیت آنزیم APX را در هر دو مرحله برداشت دارا بودند. در ضمن، در ارقام نارنگی انشو، پرتقال خونی و لیمو ترش مازندرانی با کاهش دما، افزایش معنی‌داری در فعالیت آنزیم POD دیده شد. 
داریوش بهمردی، فاطمه حیدری، فرید بهروزی،
دوره 14، شماره 3 - ( انگلیسی 1393 )
چکیده

مفهوم مدوری خیلی از مفهوم مشتق پذیری دور نیست. در بعضی مقالات رابطه بین مدوری و همواری بررسی شده است. در این مقاله رابطه ی جدیذ بین مدوری و خیلی همواری را توصیف خواهیم کرد.
یک فضای باناخ را مدور است در صورتی که وسط هر دو نقطه متمایز واقع بر کره واحد فضای باناخ در داخل گوی باز واحد آن فضا باشد. یک فضای باناخ را هموار گوییم در صورتی که نرم آن در هرنقطه ناصفر فضا مشتق پذیر گاتو باشد و آنرا خیلی هموار گوییم در صورتی که نرم آن خیلی مشتق پذیر گاتو باشد. یعنی، نرم فضای باناخ و نرم دوگان دوم آن در هر نقطه ی ناصفر فضا مشتق پذیر گاتو باشند.
بهروز خادم، امیر دانشگر، سیده فهیمه محبی بور،
دوره 17، شماره 40 - ( پژوهش های ریاضی مصاحب 1/1- 1394 )
چکیده

در این مقاله به معرفی یک رمز دنباله‌ای مبتنی بر جایگشت آشوبی می‌پردازیم که اساساً متشکل از یک نگاشت آشوبی و یک بخش خطی است و به صورت کلمه محور بر روی یک میدان متناهی طراحی شده است. نشان خواهیم داد که این سامانه می‌تواند در دو حالت همزمان و خودهمزمان عمل کرده و بالأخص نشان می‌دهیم که در قالب خودهمزمان دارای یک گیرنده از نوع ‎‎ناظر با ورودی ناشناخته است. ضمن بررسی کارایی این سامانه با توجه به دقت نمایش ماشین محاسباتی، یک نمونه نرم‌افزاری از آن را پیاده‌سازی کرده و به عنوان یک ویژگی اصلی نشان می‌دهیم که خروجی آن حتی با گسسته سازی نگاشت آشوبی، واجد شرایط لازم آماری است. همچنین به ازای پارامترهای مختلف، این سامانه را با رمزهای دنباله‌ای مشابه مقایسه می‌کنیم و به طور اخص نشان می‌دهیم که در حالت کلید با اندازه کوتاه (حدود 100 بیت) این سامانه از سرعت قابل‌مقایسه و حجم پیاده‌سازی کمتری نسبت به سامانه‌های مشابه موجود برخوردار است.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Quarterly Journal of Science Kharazmi University

Designed & Developed by : Yektaweb