جستجو در مقالات منتشر شده


۶ نتیجه برای رسانه

دکتر محمد علی قره، دکتر مرجان صفاری، دکتر شهرزاد نیری،
دوره ۶، شماره ۱۱ - ( ۶-۱۳۹۵ )
چکیده

هدف این پژوهش بازپردازی کارکردهای رسانه ملی جهت توسعه ورزش­های تفریحی و ارائه راهبردها و راهکارهاست و از رویکرد کیفی، روش تئوری­سازی داده بنیاد بهره گرفته شد. در این روش ­کارکردها و راهبردهای رسانه ملی به منظور توسعه ورزش­های تفریحی به طور مستقیم از بطن داده­های به دست آمده از مصاحبه عمیق با خبرگان استخراج شده است. جامعه آماری در این مطالعه متشکل از کلیه خبرگانی بود که در زمینه مدیریت ورزش­های تفریحی و رسانه تخصص علمی و تجربه اجرایی داشتند و روش نمونه­گیری به صورت گلوله برفی بود و ۲۸ مصاحبه با خبرگان انجام شد. بر اساس تجزیه و تحلیل مصاحبه­ها کارکردهای نه­گانه رسانه ملی در توسعه ورزش­های تفریحی، عبارت بود از: کارکرد آموزش، کارکرد اطلاع­رسانی، کارکرد آگاهی­بخشی، کارکرد انسجام اجتماعی، کارکرد نهادینه­سازی، کارکرد برجسته­سازی، کارکرد بازاریابی اجتماعی، کارکرد نوگرایی و کارکرد نظارت محیطی. به­طورکلی بر اساس یافته­های این پژوهش می­توان عنوان کرد که رسانه­ها با توجه به قدرتی که در جذب توده مخاطبان و مشارکت در فرآیند شکل­دهی افکار عمومی دارند، می­توانند نقش قابل ملاحظه­ای را در افزایش مشارکت مردم در ورزش­های تفریحی داشته باشند.


دکتر محسن اسمعیلی، اقای غلامرضا امانی،
دوره ۸، شماره ۱۶ - ( ۹-۱۳۹۷ )
چکیده

هدف از این تحقیق ارائه الگوی تاثیر نگرش به تبلیغات ورزشی بر ارزش ادراک شده و قصد خرید بود. نوع تحقیق به لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش گردآوری داده ها توصیفی و پیمایشی است. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسشنامه، گفتگو با نمونه ها و مطالعه کتابخانه ای بوده است. جامعه آماری این تحقیق را مشتریان فروشگاه های ورزشی در منطقه آزاد چابهار تشکیل می داد. روش نمونه گیری هدفمند و دردسترس انتخاب شد (n=۳۳۳) و داده ها با استفاده از روش­های آمار توصیفی و آماراستنباطی تحلیل شد. یافته­های تحقیق نشان داد  شاخص­های برازش مدل متناسب می باشد (۸۹/۰=NFI، ۹۲/۰=RFI، ۹۳/۰=IFI، ۹۳/۰=CFI، ۰۶۴/۰= RMSEA). متغیر استفاده شخصی در سطح معنی داری (۰۵/۰ ) بیشترین بار عاملی (۷۰/۰) بیشترین بار عاملی را در میان عوامل نگرش به تبلیغات ورزشی داشت. نتایج حکایت داشت نگرش مثبت به تبلیغات به تنهایی نمی تواند تضمینی برای خرید محصولات ورزشی باشد ولی ایجاد ارزش در مصرف کنندگان به عنوان متغیر واسطه می تواند منجر به خرید شود. پیشنهاد می­شود تبلیغ کنندگان محصولات و خدمات، توجه بیشتری به نگرش مخاطب داشته و نهادهایی همچون صدا و سیما و رسانه ها مسئول توجه بیشتری بر ماهیت تبلیغات ورزشی داشته باشند).   
دکتر هادی باقری، خانم شریعت زارع، دکتر حسین علی محمدی،
دوره ۱۱، شماره ۲۱ - ( ۴-۱۴۰۰ )
چکیده

هدف پژوهش حاضر مطالعه راهبردهای جذب حامیان در لیگ برتر فوتبال زنان ایران بود. پژوهش به شیوه دلفی انجام شد. در گام اول، چهار دسته راهبردهای قانون گذاری، پخش رسانه ای، برنامه های سازمان لیگ فدراسیون و برنامه های باشگاه ها فهرست شدند. سپس، نظرات خبرگان دربارۀ این راهبردها طیِ سه مرحله، جمع آوری شد. جامعۀ پژوهش متشکل از دو گروه بود: ۱) صاحب نظران دانشگاهی؛ ۲) مربیان و سرپرستان تیم های لیگ برتر فوتبال زنان. ۲۱ نفر به روش قضاوتی به عنوان گروه دلفی انتخاب شدند. اعضای دلفی دربارۀ ۲۵ گزارۀ پژوهش، به اجماع رسیدند. «پخش تلویزیونی بازی ها؛ توجه برنامه های پرمخاطب ورزشی؛ و مجوز شبکههای تلویزیونی اختصاصی» بیشترین و «دولتی کردن تیم های بانوان» کمترین میزان توافق را کسب کردند. چهار دسته راهبردهای ارائه شده به صورت راهبردهای رسانه ای، فعالیت های باشگاه ها، فعالیت های سازمان لیگ فدراسیون و تصمیمات قانونگذاری، اولویت بندی شدند. در کل، مهم ترین راهبردها به رسانه مربوط می شود که نشان می دهد حامیان از پیوند با فوتبال زنان، به دنبال دیده شدن هستند تا به جامعه هدف گسترده تر یا وفادارتری دست یابند. بنابراین، با توجه به حساسیت های مذهبی و اجتماعی نسبت به زنان، برای رفع چالش های رسانه ای، نیاز به رایزنی با گروه های صاحب نفوذ اجتماعی و سیاسی دارد. همچنین، عملکرد باشگاه ها می بایست با هدف افزایش ارزش تجاری لیگ و جذابیت آن ارتقا یابد.

آقای مهدی لطیفی فرد، دکتر مرجان صفاری،
دوره ۱۱، شماره ۲۲ - ( ۹-۱۴۰۰ )
چکیده

هواداران دوست دارند در مورد تیم و بازیکنان محبوب خود با سایرین گفتگو و بحث کنند. هواداران تیم‌های حرفه‌ای از رسانه‌های اجتماعی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تیم‌ها، ارتباط با دیگر هواداران، دنبال‌کردن تیم‌ها و بازیکنان و خلق جامعه‌ هواداری، استفاده می‌کنند. رسانه‌های اجتماعی با قابلیت ایجاد شبکه کاربران، به بستری تبدیل شده است که محققان برای مطالعه رفتار هواداران از آن بهره می‌برند. با توجه به اینکه اعضای جامعه هواداری با هم ارتباط متقابل دارند نظرات آنان در رسانه‌های اجتماعی نیز ارتباط مشخصی با یکدیگر دارد. برای درک ارتباط نظر هواداران، تحقیق حاضر از رویکرد شبکه برای کشف ارتباط نظر‌ات هواداران الکلاسیکو با یکدیگر بهره برده است. در این مطالعه، فیس‌بوک به عنوان بستر پژوهش برای تحلیل مصرف رسانه‌ای هواداران درباره بازی الکاسیکو در فصل ۱۸-۲۰۱۷ انتخاب شد. در نهایت، نظرات هواداران در ۱۴ دسته قرار گرفت. نتایج نشان داد سه گره «اشاره به تیم»، «اشاره به فرد» و «اشاره به بازی» مهم‌ترین مقوله‌هایی هستند که شبکه گفتگو بین هواداران را پویا نگه داشته است. در حالی که به لحاظ ساختاری و شبکه‌ای این سه گره «اشاره به تیم»، «اشاره به فرد» و «اشاره به بازی» مهم هستند اما از دیدگاه رفتارگرایی، هویت تیم نقش اساسی در ایجاد چنین شبکه‌ای دارد. این بدان معنی است که نقش زیربنایی گره «استفاده از ما و آن‌ها» در شبکه نظر‌ات مسلم است.

فرشاد تجاری، سید حمید سجادی هزاوه، حسین صالح،
دوره ۱۳، شماره ۲۶ - ( ۱۰-۱۴۰۲ )
چکیده

هدف کلی پژوهش حاضر بررسی تأثیر کیفیت رابطه در رفتار حضور، رسانه و خرید هواداران تیم‌های لیگ برتر فوتبال ایران بود. پژوهش حاضر پژوهشی توصیفی از نوع همبستگی بود. نمونه آماری، هواداران لیگ برتر فوتبال فصل ۱۳۹۹-۱۴۰۰ ایران بودند که به روش نمونه­گیری تناسبی انتخاب شدند. در این تحقیق از پرسشنامه­های کیفیت رابطه، حضور، رسانه و خرید کیم و همکاران ‏(۲۰۱۱) استفاده شد. نتایج نشان داد که کیفیت رابطه با ضرایب رگرسیونی ۶۳/۰، ۵۷/۰ و ۶۵/۰ و نسبت­های بحرانی ۴۸/۱۸، ۹۷/۱۶ و ۷۲/۱۷ به ترتیب بر رفتار خرید کالاها، رسانه و حضور در ورزشگاه هواداران لیگ برتر فوتبال ایران تأثیر مثبت معناداری دارد.
 

روح الله پورامینی، مجید خوروش، الهام مشکل گشا،
دوره ۱۰۰، شماره ۱۰۰ - ( ۸-۱۳۹۹ )
چکیده

اخلاق حرفه‌ای در رسانه‌های ورزشی نقش حیاتی در تضمین دقت، انصاف و مسئولیت‌پذیری در انتقال اخبار ورزشی دارد و تأثیر زیادی بر اعتماد مخاطبان و اعتبار رسانه‌ها می‌گذارد. هدف ‌نهایی مطالعه حاضر، ارائه یک مدل اختصاصی پوشش‌خبر در رسانه‌های‌ورزشی ایران با رویکرد اخلاق‌حرفه‌ای است. این مطالعه کیفی، از روش ‌شناسی نظریۀ زمینه‌ای ساخت‌گرای چارمز (۲۰۰۶) استفاده می‌کند. داده‌های پژوهش از طریق نمونه‌گیری هدفمند با تکنیک گلوله ‌برفی و بر اساس مصاحبه‌های عمیق نیمه ‌ساختاریافته با خبرگان مدیریت ‌ورزشی و ارتباطات و رسانه، جمع‌آوری شد. شمار مشارکت‌کنندگان در پژوهش با استفاده از شاخص اشباع ‌نظری به ۲۳ نفر رسید. نرم‌افزار NVivo V,۱۲ برای تسهیل کدگذاری و تجزیه و تحلیل دستی مورد استفاده قرار گرفت. مشخص گردید که مدل‌ حرفه‌ای اختصاصی پوشش خبر رسانه‌های ‌ورزشی با رویکرد در اخلاق‌ حرفه‌ای، از ۵ محور اصلی تولید محتوا با تأثیرگذاری محلی، تعامل مؤثر با مخاطبان اختصاصی، تنوع در محتوا و برنامه‌ها، تداوم در تطبیق با نیازهای مخاطبان و در نظر گرفتن سلایق مخاطبان، تشکیل شده است. این مدل با تأکید بر تطابق محتوا و زبان با سلایق و نیازهای مخاطبان، از جنبه اخلاق حرفه‌ای تأکید بر انعکاس صحیح و دقیق رخدادهای ورزشی می‌نماید. توسعه محتواهای واکنشگرا به نیازهای مخاطبان و توجه به بازخوردها نیز نشان‌دهنده پاسخگویی به انتظارات اخلاق حرفه‌ای و احترام به حقوق مخاطبان است. توسعه بخش‌های خبری محلی و برگزاری رویدادهای تعاملی، از پیشنهادات این مطالعه بود.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb