۶ نتیجه برای کریمی
الهه عرب عامری، رسول حمایت طلب، ناصح کریمیانی، سعدی سامی،
دوره ۱، شماره ۲ - ( ۹-۱۳۹۰ )
چکیده
پژوهش حاضر به منظور بررسی اثر روشهای مختلف آرایش تمرین مسدود، تصادفی و فزاینده نظامدار بر اکتساب، یادداری و انتقال انواع مختلف پاس بسکتبال (دودستی بالای سر، دودستی سینهای و یکدستی از پهلو) انجام شد. آزمودنیهای این پژوهش (۴۵=N؛ با میانگین و انحراف استاندارد ۷۵/۰±۰۴/۱۴ سال) دانشآموزان پسر دوره راهنمایی بودند که هیچگونه سابقهای در ورزش بسکتبال نداشتند و پس از انجام پیشآزمون در سه گروه تمرینی مسدود، تصادفی و فزاینده نظامدار (به افزایش تدریجی تداخل زمینهای در طول تمرین اشاره دارد) گزینش شدند. آزمودنیها به مدت ۹ جلسه طی ۹ روز (هر جلسه شامل ۹ کوشش) در شرایط ویژه گروه خود، مهارت ملاک را تمرین کردند. بعد از ۲۴ ساعت، آزمونهای یادداری و انتقال با انجام ۴ کوشش از هر پاس صورت گرفت. نتایج تحلیل واریانس با اندازهگیری مکرر روی عامل جلسات تمرین حاکی از تفاوت معنیدار بین جلسات تمرین بود، در حالی که اثر گروهها و تعامل گروهها و جلسات تمرین معنیدار نبود. نتایج مقایسه بین میانگین نمرات آزمون یادداری و انتقال گروهها تفاوت معنیدار بین گروهها را نشان داد، به طوری که گروه فزاینده برتری معنیداری نسبت به دو گروه دیگر داشت. نتایج آزمون یادداری و انتقال از نظریه مگیل و هال (۱۹۹۰) و فرضیه نقطه چالش گاداگنولی و لی (۲۰۰۴) حمایت میکند.
دکتر رضا اندام، اقای امیر منتظری، خانم زهرا کریمی،
دوره ۶، شماره ۱۲ - ( ۹-۱۳۹۵ )
چکیده
اخلاق کار و رضایت شغلی، بهدنبال شکست شرکتهای بزرگ و بحرانهای غرب، اهمیت بسیاری پیدا کرده است. هدف
پژوهش حاضر تعیین رابطۀ اخلاق کار با رضایتمندی داوطلبان رویدادی در ورزش است. روش پژوهش توصیفی از نوع
همبستگی است. جامعۀ آماری تحقیق، داوطلبان شرکتکننده در دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و
پسر دانشگاههای سراسر کشور بودند. ۳۱۱ نفر بهعنوان نمونۀ آماری تعیین شدند. و برای جمعآوری دادهها از دو
پرسشنامۀ اخلاق کار پتی ) ۳۹۹۱ ( و پرسشنامۀ رضایتمندی از تجارب داوطلبی ملائی و همکاران ) ۳۱۱۱ ( استفاده شد.
روایی صوری و محتوایی پرسشنامهها، را صاحبنظران تأیید کردند. پایایی پرسشنامهها با استفاده از آلفای کرونباخ برای
۱ محاسبه شد. نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد / ۱ و ۹۸ / اخلاق کار و رضایتمندی از تجارب داوطلبی بهترتیب ۱۸
بین اخلاق کار و رضایتمندی داوطلبان رابطۀ مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین، تحلیل رگرسیونی گام به گام نشان
داد، دو بعد از اخلاق کار )روابط سالم و انسانی در کار و جدیت و پشتکار(، نقش مثبت و معناداری در پیشبینی
بنابراین، به مدیران ورزشی توصیه میشود با ارائۀ رمزهای اخلاقی و توسعۀ .)p ≤ ۱/ رضایتمندی داوطلبان دارند ) ۱۳
اصول اخلاق کار، رضایتمندی را در میان داوطلبان ورزشی افزایش دهند.
دکتر رضا اندام، آقای امیر منتظری، خانم زهرا کریمی،
دوره ۷، شماره ۱۴ - ( ۹-۱۳۹۶ )
چکیده
اخلاق کار و رضایت شغلی، به دنبال شکست شرکتهای بزرگ و بحرانهای غرب اهمیت بسیاری پیدا کرده است. هدف پژوهش، تعیین رابطه اخلاق کار با رضایتمندی داوطلبان رویدادی در ورزش بود. روش پژوهش، توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعۀ آماری تحقیق، داوطلبان شرکتکننده در دوازدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاههای سراسر کشور بودند. ۱۳۳ نفر به عنوان نمونۀ آماری تعیین شدند و برای جمعآوری دادهها دو پرسشنامه اخلاق کار پتی (۱۹۹۰) و پرسشنامه رضایتمندی از تجارب داوطلبی ملائی و همکاران (۱۳۸۸) توسط آنها تکمیل شد. روایی صوری و محتوایی پرسشنامهها، توسط صاحبنظران تأیید شد. پایایی پرسشنامهها با استفاده از آلفای کرونباخ برای اخلاق کار و رضایتمندی از تجارب داوطلبی به ترتیب ۸۲/۰ و ۹۲/۰ محاسبه شد. نتایج آزمون همبستگی پیرسون نشان داد بین اخلاق کار و رضایتمندی داوطلبان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین تحلیل رگرسیونی گام به گام نشان داد، دو بعد از اخلاق کار (روابط سالم و انسانی در کار و جدیت و پشتکار در کار)، نقش مثبت و معناداری در پیشبینی رضایتمندی داوطلبان داشتند (۰۱/۰ p ≤). بنابراین، به مدیران ورزشی توصیه میشود، با ارائۀ کدهای اخلاقی و توسعۀ اصول اخلاق کار، رضایتمندی را در میان داوطلبان ورزشی افزایش دهند.
دکتر شیرین زردشتیان، آقای علی کریمی،
دوره ۹، شماره ۱۷ - ( ۶-۱۳۹۸ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر ، تعیین تاثیر سرمایه اجتماعی و سرمایه فکری بر عملکرد سازمانی میباشد. پژوهش توصیفی از نوع همبستگی است .جامعه آماری این پژوهش شامل ۱۵۰ نفر از کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه است که از بین آنها ۱۱۰ نفر به عنوان نمونه در نیمه اول سال ۱۳۹۵ انتخاب شدند. ابزار این پژوهش استفاده از سه پرسشنامه استاندارد ، سرمایه اجتماعی (پاتنام، ۲۰۰۰ )، سرمایه فکری بنتیس (۲۰۰۴ ) و پرسشنامه عملکرد سازمانی بهارستان و همکاران (۱۳۹۱)، بود. در این پژوهش روایی صوری و محتوایی پرسشنامه ها مورد تأیید ۱۰ نفر از متخصصان مدیریت ورزشی قرار گرفت. و بهمنظور تعیین پایایی پرسشنامه ها ، سازگاری درونی آن با کمک نرمافزار Amos ضریب آلفای کرونباخ برای عوامل مختلف پرسشنامه به ترتیب ۷۷/۰ ، ۸۷/. ، ۸۰/۰ محاسبه شد.. برای تحلیل داده ها از مدل معادلات ساختاری و استفاده از نرم افزار Amos استفاده شد. نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که سرمایه اجتماعی بر متغیرهای سرمایه فکری، عملکرد سازمانی و سرمایه فکری بر عملکرد سازمانی تأثیر مثبت و معنیداری دارند. از سوی دیگر نتایج بررسیها نشان داد که سرمایه فکری در تأثیرگذاری سرمایه اجتماعی بر عملکرد سازمانی ، نقش تعدیل کننده را دارا میباشد.
زهرا کریمی، جواد غلامیان، وحید ساعت چیان،
دوره ۱۰، شماره ۱۹ - ( ۶-۱۳۹۹ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش ابعاد زیباییشناختی مکان و گرایش به ورزش مشتریان در باشگاههای آمادگی جسمانی و ایروبیک شهر مشهد میباشد. روش تحقیق توصیفی- همبستگی بود و جامعه آماری شامل مشتریان باشگاههای آمادگی جسمانی و ایروبیک شهر مشهد تشکیل دادند که با احتساب مطالعات همبستگی ۲۵۰ نفر بهعنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در ادامه از دو پرسشنامه ابعاد زیباییشناختی سلیمانی (۱۳۹۱) و پرسشنامه انگیزه مشارکت ورزشی گیل (۱۹۸۳) استفاده شد. نتایج نشان داد مهمترین مؤلفهی زیباییشناختی " رنگ" با میانگین ۱۹/۴ در اولویت اول و مؤلفه " محیط" با میانگین ۱۷/۳ در اولویت آخر قرار دارند. ابعاد زیباییشناختی میتواند تأثیر مثبت و معناداری برابر با ضریب مسیر ۷۷/۰ بر گرایش به ورزش داشته باشد. با توجه به تغییر نگرش مشتریان امروزی در خصوص استفاده از فضاهای ورزشی مجهز و مدرن با فضاهای اختصاصی و سبک مدرن، به کار بستن ابعاد زیباییشناختی در حفظ و رضایتمندی مشتریان، تضمین وفاداری آنان و همچنین در گرایش افراد به ورزش و باشگاههای ورزشی میتواند مؤثر باشد.
خانم ندا کریمی، دکتر علیرضا الهی، حسین اکبری یزدی،
دوره ۱۰۰، شماره ۱۰۰ - ( ۸-۱۳۹۹ )
چکیده
هدف پژوهش بررسی نقش میانجی رضایت کلی و احساسی در رابطه بین ارزش ادراکشده و نیات رفتاری تماشاگران فوتبال است، پژوهش با توجه به هدف، کاربردی و ازنظر گردآوری دادهها، همبستگی و با رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری است. جامعه آماری متشکل از تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی (سال ۹۷-۹۶) و نمونه آماری برابر ۳۸۳ نفر تعیین گردید، نمونهها بهصورت غیر تصادفی داوطلبانه انتخاب شدند. برای گردآوری دادهها از پرسشنامه استاندارد استفاده شد و برای تجزیهوتحلیل دادهها از نرمافزار SPSS و Smart PLS استفاده گردید. یافتههای پژوهش نشان داد که ارزش ادراکشده بهطور غیرمستقیم از طریق رضایت احساسی بر نیات رفتاری تاثیر معنادار دارد و با توجه به نتیجه شاخص VAF میتوان نتیجه گرفت رضایت احساسی نقش میانجی ۴۸ درصدی بین ارزش ادراکشده و نیات رفتاری تماشاگران فوتبال دارد، درحالیکه نقش میانجی رضایت کلی در ارتباط بین ارزش ادراکشده و نیات رفتاری تماشاگران معنادار نیست. یافته ها دلالت بر این دارد که رضایت احساسی نقش مهمی در شکل دادن تمایلات رفتاری تماشاگران دارد و مسئولین و بازاریابان ورزشی میتوانند با برنامهریزی مناسب، عوامل فراهمکننده احساسات ناشی از رضایت تماشاگران را پیادهسازی کنند تا تمایلات رفتاری را تقویت نمایند.