جستجو در مقالات منتشر شده


۴ نتیجه برای رسولی

وحید ساعت چیان، امیر قنبرپور نصرتی، سید مهدی رسولی، حسین پورسلطانی زرندی،
دوره ۱، شماره ۲ - ( ۹-۱۳۹۰ )
چکیده

هدف تحقیق حاضر، تعیین ارتباط بین رضایت شغلی و تعهد سازمانی با کیفیت خدمات داخلی در فدراسیون­های منتخب بود. بدین منظور از پرسش­نامه استاندارد دی ژی (۲۰۰۵)، که ترکیبی از ۳ پرسش­نامه استاندارد است  استفاده شد. پایایی پرسش­نامه پس از مطالعه­ای مقدماتی با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ ۸۶/۰= &alpha به دست آمد. جامعه آماری مورد نظر تحقیق را تمامی کارکنان فدراسیون­های شنا، بسکتبال، هندبال، جودو، دو و میدانی و ژیمناستیک تشکیل داده­اند و نمونه برابر با جامعه آماری است(۷۳ n=). برای تجزیه و تحلیل داده­ها از روش­های آمار توصیفی و استنباطی (میانگین، انحراف معیار و جداول توزیع فراوانی، کالموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه) استفاده شد. یافته­های تحقیق نشان داد که بین رضایت شغلی (۰۱/۰p< ،۶۵۱/۰r=) و تعهد سازمانی هنجاری (۰۱/۰p< ،۵۵۸/۰r=)  با کیفیت خدمات داخلی کارکنان فدراسیون­های منتخب ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. اما بین تعهد سازمانی عاطفی و تعهد سازمانی مستمر با کیفیت خدمات داخلی در فدراسیون­های منتخب رابطه معناداری وجود ندارد. لذا می­توان گفت از طریق  برنامه­ریزی برای افزایش رضایت  کارکنان و کمک به القای حس تعلق  آن­ها به سازمان، خدمات مناسب­تری را برای مشتریان داخلی و خارجی سازمان ارائه کرد.
علیرضا الهی، سیدمهدی رسولی، وحید ساعت چیان،
دوره ۲، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۱ )
چکیده

مبحث تعادل رقابتی برای مسابقات ورزشی توجه زیادی را در رشته اقتصاد ورزش به خود جلب کرده است. تعادل رقابتی به پیش­بینی هواداران اطلاق می­شود درباره اینکه کدام تیم برنده خواهد شد. در این مقاله روند وضعیت تعادل رقابتی لیگ حرفه­ای فوتبال ایران مورد مطالعه قرار گرفت. این رهیافت مؤید این موضوع خواهد بود که لیگ‌های ورزشی برای پویابودن و باقی­ماندن در عرصه رقابت اقتصادی در ورزش، نیازمند سطح مطمئنی از تعادل رقابتی­اند. بنابراین با استفاده از اطلاعات لیگ برتر ایران، برای دوره زمانی ۱۳۸۰-۱۳۸۸ و بهره­گیری از شاخص‌های تشخیص تعادل رقابتی در اقتصاد شامل (C۵ICB) و (HICB) توزیع قدرت برآورد گردید. نتایج نشان داد، طی فصول گذشته مسابقات تعادل رقابتی در بین دوره‌های لیگ برتر رو به بهبود بوده است، به طوری که لیگ حرفه­ای فوتبال طی سال­های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۸ با روندی نزولی مواجه بوده که نشان­دهنده پیش­بینی ناپذیر بودن نتایج مسابقات است. براساس روند حاصل از شاخص‌های تعادل رقابتی مشاهده می‌شود لیگ فوتبال ایران در سال ۱۳۸۳ بدترین و در سال ۱۳۸۶ بهترین وضعیت تعادل رقابتی را بین دوره‌های لیگ برتر داشته است. در مجموع پیشنهاد می‌شود برای حفظ تعادل رقابتی لیگ‌های حرفه‌ای فوتبال، قوانین خاصی برای باشگاه‌ها بالاخص در زمینه نقل و انتقال بازیکنان تدوین گردد تا متعاقب آن صنعت فوتبال نیز نهایت بهره اقتصادی را از مزایای حاصل از درآمدزایی و حمایت مالی این وضعیت ببرد.
وحید ساعت چیان، حمیدرضا صفری، سیدمهدی رسولی، عیسی اسکندری، علیرضا الهی،
دوره ۳، شماره ۵ - ( ۶-۱۳۹۲ )
چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط کیفیت خدمات، رضایت­مندی و وفاداری با قصد حضور آتی مشتریان در مراکز آمادگی جسمانی و ایروبیک شهرستان رشت است. پژوهش حاضر کاربردی و از نوع همبستگی است که به شکل میدانی صورت گرفت. جامعه آماری این پژوهش را کلیه مشتریان باشگاه­ها و مراکز آمادگی جسمانی و ایروبیک شهرستان رشت که دست­کم یک سال سابقه فعالیت ورزشی داشته­اند را تشکیل دادند که با توجه به تعداد جامعه گزارش­شده از اداره کل تربیت بدنی شهرستان (۱۵۰ نفر) و طبق فرمول تعیین نمونه مورگان ۱۰۸ نفر به طور تصادفی انتخاب شدند. برای گردآوری داده‌ها از پرسش­نامه­های استاندارد کیفیت خدمات (QSS) الکساندریس (۱۹۹۹)، وفاداری مشتریان (ALS) آلن (۱۹۹۰)، رضایت مشتری (OCS) ویکتور (۲۰۰۲) و تصمیمات رفتاری آتی (BFIS) بری (۱۹۹۶) استفاده شد (۸).  نتایج نشان داد بین متغیر کیفیت خدمات با وفاداری (۳۹۵/۰r=)، رضایت­مندی و قصد حضور آتی(۴۸۶/۰r=) رابطه مثبت و معنی­داری وجود دارد (۰۵/۰P&le). بین وفاداری با رضایت­مندی(۲۸۶/۰r=) و قصد حضور آتی (۵۲۴/۰r=) مشتریان نیز رابطه مثبت و معنی­داری مشاهده شد (۰۵/۰P&le). درنهایت رضایت­مندی مشتریان با قصد حضور آتی آن‌ها (۵۰۵/۰r=) رابطه مثبت و معنی­داری داشت (۰۵/۰P&le). نتایج آزمون رگرسیون نشان داد تنها رضایت­مندی  (۷۴۵/۴t=) و وفاداری (۱۸۵/۳t=) قابلیت پیشگویی قصد حضور را داشتند و متغیر کیفیت خدمات نقش متغیر واسطه یا بینابین را ایفا کرد (۰۵/۰P&le).  با عنایت به یافته‌ها، مسئولان و مدیران باشگاه‌های آمادگی جسمانی و ایروبیک، با ارزیابی مستمر وضعیت موجود و ارائه خدمات ملموس‌تر به مشتریان شرکت­کننده، نقش بسیار مهمی درجهت رضایت و وفاداری این افراد برعهده دارند و می­توانند حضور مجدد این گروه را تضمین کنند.
اقای احمد محمودی، دکتر حبیب هنری، خانم عاطفه حبیبی راد، دکتر مهدی رسولی،
دوره ۸، شماره ۱۵ - ( ۵-۱۳۹۷ )
چکیده

پژوهش حاضر به‌منظور سنجش روایی و پایایی نسخه فارسی پرسشنامه صحه‌گذاری ورزشکاران مشهور بر محصولات ورزشی از دیدگاه مشتریان انجام شده است. جامعه آماری پژوهش کلیه مشتریان زن و مرد فروشگاه‌های ورزشی شهر شیراز بودند که قصد خرید پوشاک ورزشی مجید ( ) را داشتند که توسط علی کریمی صحه‌گذاری شده بود. با توجه به نامعین بودن حجم جامعه از طریق فرمول حجم جامعه نامعین کوکران، حجم نمونه تعیین گردید (۱۸۵=N). ابزار گردآوری داده‌ها، پرسشنامه استین و ژانگ (۲۰۰۵) بود که در بین نمونه‌های پژوهش به‌صورت هدفمند توزیع گردید. داده‌ها با استفاده از روش تحلیل عاملی تأییدی، اکتشافی و تحلیل مؤلفه‌های اصلی بررسی شدند. نتایج نشان داد پرسشنامه مذکور پس از حذف پنج سؤال از طریق تحلیل اکتشافی و دو سؤال از طریق تحلیل عاملی تأییدی از پنج مؤلفه و سی گویه تشکیل شده که ۸۱۲/۵۵ درصد واریانس صحه‌گذاری ورزشکاران را تبیین می‌کند. همچنین بررسی پارامترهای تحلیل عاملی تأییدی نشان داد که مدل پرسشنامه صحه‌گذاری با پنج عامل و شاخص‌های مناسب برازش تأیید شد. دیگر نتایج نشان داد که بین مؤلفه­های توان ستاره بودن، منبع جذابیت، صداقت حرفه­ای، شخصیت دوست‌داشتنی و تیپ شخصیتی ورزشکار با مفهوم صحه­گذاری ارتباط معناداری وجود داشته که حاکی از وجود یک ساختار عاملی و روایی سازه مناسب می­باشد.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb