Noorabadi S, Musapour N, Aliasgari M, Hajihosseinnajad G. (2015). Evaluating the Quality of Interdisciplinary Curricula of Humanities In Iranian Higher Education.
نظریه و عمل.
2(4), 61-84.
URL:
http://cstp.khu.ac.ir/article-1-2260-fa.html
نورآبادی سولماز، موسی پور نعمت الله، علی عسگری مجید، حاجی حسین نژاد غلامرضا. ارزیابی کیفیت برنامههای درسی میانرشتهای علوم انسانی در نظام دانشگاهی ایران دوفصلنامه نظریه و عمل در برنامه درسی 1393; 2 (4) :84-61
URL: http://cstp.khu.ac.ir/article-1-2260-fa.html
چکیده: (9154 مشاهده)
با توجه به تحولاتی که در جوامع بشری به دلیل تغییرات سریع علمی و تکنولوژیکی رخ داده است، بهرهمندی از میانرشتهایها، ضرورتی اجتنابناپذیر است. لازمۀ تولید و اجرای موفق برنامههای درسی میانرشتهای،ارزشیابی و به تبع آن بازنگری مداوم، است. هدف اصلی تحقیق حاضر، ارزشیابی برنامههای درسی میانرشتهای علوم انسانی در آموزش عالی ایران است. حال این سؤال مطرح میشود که وضعیت موجود این برنامهها در آموزش عالی ایران تا چه میزان با وضعیت مطلوب انطباق دارد؟برای پاسخ به این سوال از روش پژوهش ارزشیابی بر بنیاد رویکرد آمیخته استفاده شده است. جامعۀ آماری در این پژوهش شامل برنامههای درسی میانرشتهای علوم انسانی نظام دانشگاهی ایران است. متناسب با متغیرها و چهار گروه اطلاعرسان این تحقیق، روشهای جمعآوری دادهها تعیین شد. نتایج حاکی از آن است که تمامی مؤلفههای برنامۀدرسی، (شامل اهداف، محتوا و سرفصلها، روشهای تدریس و ارزشیابی، و نیز دورههای بازآموزی) نیاز به بازنگری و تحول بنیادی دارد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
پذیرش: 1396/8/20 | انتشار: 1396/8/20